top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverKelly

Trouwkriebels wint Award!

Een blog bijhouden zou toch niet zo moeilijk moeten zijn. Maar in de realiteit glipt het er toch tussen en zijn we alweer maanden verder sinds mijn laatste update.


Op het moment van schrijven zit ik, samen met een hele hoop anderen, in een onzekere periode vanwege het Corona virus. Ondanks dat dit natuurlijk een gekke en verdrietige periode is kom ik wel tot rust en heb ik dus ook weer tijd voor een update.

Wat is er allemaal gebeurd in de tijd dat ik voor het laatst iets postte?

Nou, een heleboel.

Te beginnen met een fotoshoot met trouwfotografe Wickie. Wickie had, super lief, aangeboden om wat foto's te maken voor mijn social media. In ruil daarvoor zou ik haar promoten. Dat is het leuke aan dit werk: in de trouwbranche helpen we elkaar allemaal!

Ik zal samen met wat andere foto's hieronder een indruk geven van hoe die shoot eruit zag. Prachtige foto's, dus daar ben ik Wickie nog steeds dankbaar voor!


Eind november was er een eerste editie van het NBE-event. Een netwerkborrel die georganiseerd was door twee leuke weddingplanners dat plaatsvond in Alkmaar. Het was dan ook een stukje rijden, maar het was het meer dan waard!

We kregen allemaal de kans om iets van onszelf in de goodiebag te stoppen, dus ik had Merel van Blackbird Patisserie gevraagd om macarons voor deze goodiebags te maken. Dat was een groot succes! Niet alleen door hoe ze eruit zagen, maar ook hoe ze smaakten. Heerlijk!

Het evenement was goed geregeld. Door middel van leuke activiteiten zoals een rondleiding door sociëteit De Dieu, wat kennismakings rondjes, een presentatie van Bladconfetti en een leuke prijsvraag leerde ik weer allemaal nieuwe mensen kennen uit de trouwbranche. Zo ook Anouk van Romein Online, een videografe, waar het al snel mee klikte en waar ik later ook nog mee heb afgesproken om gezellig te kletsen!


Intussen zijn we alweer voorbij de gezellige feestdagen in januari aangekomen. Het plannen van de aanstaande bruiloften in de zomer is in volle gang en zo heb ik veel contact, leuke & waardevolle afspraken met mijn aanstaande bruidsparen zoals die van Patrick en Iris, Megan en Mikey, Boy en Marlies en alle bijbehorende leveranciers!

Een fijne toevoeging van mijn samenwerking is dan ook Mandy, bloemiste in hart en nieren, maar ook een fijne sparringspartner. Ook zij is te vinden in mijn lijstje bij partners!


Op 11 februari gaven Megan & Mikey al hun ja-woord in het gemeentehuis in Hoofddorp. De bruiloft staat gepland in juli, maar dit is natuurlijk al een heel bijzonder moment. Omdat fotografie al jaren mijn hobby is en ik als weddingplanner op dat moment natuurlijk niet veel kon doen, had ik aangeboden om foto's te maken tijdens dit mooie moment. Zij zagen dit wel zitten, dus zo gezegd, zo gedaan. Het was een hele mooie & emotionele ochtend, waarna we met een klein groepje nog zijn wezen ontbijten bij Zoet & Zalig in het centrum van Hoofddorp. Het was fijn, mooi & intiem en ik voel me vereerd dat ik hierbij mocht zijn.


Niet veel later ben ik met hetzelfde (officiëel) pasgetrouwde stel op pad gegaan om op zoek te gaan naar dé perfecte trouwauto. De keuze was snel gemaakt, maar welke... dat laat natuurlijk nog even op zich wachten. Op de terugweg hiervan werd ik ook nog eens verrast met een cadeau! Ik kreeg namelijk, als dank voor het foto's maken tijdens de plechtigheid bij het gemeentehuis, een prachtig horloge van ze. Ik vind dit nog steeds niet normaal maar wel echt ontzettend lief!!


En dan.. de uitreiking van de Top Trouwbedrijven Awards. In december was ik, samen met heel veel andere weddingplanners, genomineerd voor Weddingplanner van 2019-2020. Wat leuk en wat een eer! Door middel van 'publieke' stemmen kon ik mij selecteren voor de Provinciewinnaar. En dat lukte. Ik werd Provinciewinnaar en werd hiermee ook automatisch finalist! De uitreiking vond plaats op 10 maart j.l. bij het prachtige kasteel Wijenburg in Echteld.

Ik had mijn lieftallige vriend & vriendinnetje Annemarie meegenomen. Frits Sissing was de presentator en ging er lekker vlot doorheen. Gezien het aantal finalisten was dit erg fijn en was er daarna ook nog genoeg tijd om een dansje te wagen! De categorie Weddingplanners zat redelijk aan het eind, dus ik moest toch eventjes geduld hebben. Toen uiteindelijk de woorden 'En de winnaar van categorie Weddingplanneris is geworden ... TROUWKRIEBELS!', kon ik het bijna niet geloven. Trouwkriebels, hè, maar dat ben ik! Stomverbaasd en totaal overrompeld liep ik het podium op om mijn Award in ontvangst te nemen. Ik kon het gewoon nog niet geloven.

Toen het uiteindelijk een beetje was ingedaald hebben we dit uiteraard met zijn drieën even gevierd tijdens het geweldige feestje die daarna plaatsvond, onder begeleiding van Artistic DJ's!


Uiteindelijk bleek dat dit een van de laatste evenementen was die nog kon plaatsvinden, want niet veel dagen later werden evenementen van boven de 100 personen verboden. Helemaal terecht en goed natuurlijk, maar wat was ik blij dat ik dit nog heb kunnen meepakken!


Helaas ligt het nu voor Trouwkriebels dus ook even stil en leef ik ontzettend mee met mijn lieve bruidsparen die allemaal hun dag, waar ze al 1 tot 1,5 jaar naar uitkijken, hebben moeten annuleren en/of moeten verplaatsen. Het is een domper, maar de liefde blijft en uiteindelijk is dat het enige wat telt, samen met de gezondheid uiteraard.


Voor nu wens ik iedereen heel veel succes, gezondheid & liefde toe en is deze crisis gauw voorbij!


Veel plezier met het bekijken van alle foto's!


Liefs, Kelly

81 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page