top of page

Uiteraard willen jullie, eventueel samen met mij, op zoek naar de best passende leveranciers voor jullie bruiloft. Daarom heb ik vast een kleine greep van mijn contacten met wie ik onder andere samenwerk voor jullie op een rijtje gezet.

Ik werk samen met...

Wickie Fotografie

Wickie is een jonge vrouw met een moderne kijk door de lens. Haar foto's zijn prachtig. Zelf omschrijft ze haar foto's vooral als 'echt'. Echte momenten en emoties. Als haar stijl jullie aanspreekt, klik dan gauw door op haar website en ervaar het zelf!

Fotografe

STERLY Videografie

Michele is een videografe die jullie bruiloft op een bijzondere wijze vastlegt. Anders dan een fotografe zorgt zij voor een beleving op een net iets andere manier: op film. Heel bijzonder om bewegend beeld te kunnen bekijken van jullie eigen romantische film. Haar prijzen en voorbeeld films zijn te vinden op haar website.

Videografe

STOOP Catering Events

Jeroen en Kick van STOOP catering events zorgen voor de beste borrelhapjes, de lekkerste drankjes en heerlijkste diner tijdens jullie bruiloft. De catering kan tijdens een receptie, borrel of diner worden aangevraagd, helemaal aangepast op jullie bruiloft en naar wens volgens thema. Bekijk de website en oordeel zelf, er zijn mogelijkheden genoeg, en er zit vast ook voor jullie iets bij!

Cateraar

Welkomstborden

Altijd al gedroomd van een exclusief Welkomstbord met jullie eigen namen en trouwdatum? Welkomstborden.nl maakt alle ontwerpen op maat voor ieder bruidspaar. Zelfs een ontwerp dat gebaseerd is op jullie trouwkaart is mogelijk. Jean en Daniëlle ontwerpen net zo lang totdat jullie tevreden zijn. 

Standaard of custom made

FlowermetMandy

Als jullie op zoek zijn naar bloemen, moet je bij Mandy zijn. Van trouwboeket tot decoratie tot een bloem verwerkt in het haar van de bruid; ze maakt het allemaal. Het ziet er prachtig uit en kan allemaal naar jullie smaak samengesteld worden. 

Benieuwd wat zij voor jullie kan betekenen? Vraag haar contactgegevens via mij en ik zorg dat het geregeld wordt!

Bloemiste

Lovehopper

Houden jullie wel van een beetje avontuur of lijkt het jullie gewoon heel leuk, knus en gezellig om in deze LOVE HOPPER aan te komen op jullie bruiloft? Dan is dit een originele manier om te gebruiken als trouwvervoer! Of.. misschien wel voor een aanzoek? 

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel op de webiste door op de foto te klikken!

Trouwvervoer

Jacob van Rozelaar

Ik mag weer een nieuwe fotograaf bij mijn samenwerkingen toevoegen, en dat is Jacob van Rozelaar. Jacob heeft een goedgevulde CV als het aankomt op trouwfotografie. Hij reikt zelfs verder dan alleen Nederland, niets is hem te gek. Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan snel zijn website! 

Fotograaf

Trouwambtenaar Sandy

Als zelfstandig ambtenaar van de burgerlijke stand kan Sandy een meer persoonlijke invulling geven aan jullie trouwceremonie, rekening houden met jullie ideeën en wensen en er samen met jullie en de gasten een onvergetelijk moment van maken waarin ruimte is voor humor, een traan en gemoedelijkheid en dat alles in een ontspannen atmosfeer.

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u op haar website terecht: www.trouwambtenaarsandy.nl, of een mailtje sturen naar info@trouwambtenaarsandy.nl.

Maryla Fossen trouwfotografie

Deze vrouw begrijpt de betekenis van trouwfotografie. De romantiek die je terugziet in de foto's is niet te missen. Ook is ze, volkomen terecht, in het bezit van vele fotografie-awards. 

Trouwfotografe

Alvafotografie

Een fotograaf met passie en liefde voor zijn vak; dat blijkt uit de prachtige fotoreportages die hij maakt van de bruidsparen! Neem gauw een kijkje op zijn website en laat je betoveren door de prachtige foto's.

Alvafotografie

Ramona van Leeuwen

Ramona is een 21-jarige zangeres en actrice.

Haar repetoire bestaat voornamelijk uit pop, soul en R&B. Denk hierbij aan artiesten zoals Bruno Mars, Pharell Williams, Beyoncé, Rihanna, Joss Stone, Ed Sheeran, Sam Smith en Adele. Maar ook oudere artiesten zoals Whitney Houston, Etta James of Kool & The Gang liggen in haar straatje. Kortom: genoeg om jullie bruiloftsfeest tot een geslaagde avond te maken!

Zangeres

Arrow Studio

Willen jullie een mooi en origineel design voor jullie Save the Dates, uitnodigingen of ander drukwerk? Dan is Arrow Studio een goed idee! Daniëlle kan jullie eigen ideeën helemaal naar wens ontwerpen. 

Daniëlle Honcoop

Oppas voor de (bruids)kinderen

Met een diploma Pedagogiek op zak en heel wat jaren ervaring is Lianne de perfecte oppas voor de (bruids)kinderen! Van baby's tot kleuters, geen kind is haar te veel. Voor meer informatie over deze supernanny kunnen jullie bij mij terecht. 

Lianne Ferwerda

Visagiste & haarstylist

Manouk Bakker is afgestudeerd visagiste en haarstylist. Het is zeker de moeite waard een keer af te spreken met haar, waarbij ze met haar portfolio vast en zeker indruk zal maken! Manouk streeft naar perfectie, en laat dat nou net samen komen met de perfecte bruiloft. 

Manouk Bakker

Papa's Beach House

Op zoek naar een mooie locatie aan het water die heel veel te bieden heeft en bijna alles naar jullie wens kan invullen? Dan is Papa's Beach House de perfecte keuze. Voor de verschillende arrangementen en evtentuele aanpassingen kun je bij mij terecht. 

Trouwlocatie

Please reload

bottom of page