Hoi! Ik ben Kelly. Met mijn 30 (!) lentes jong vind ik, naast het ceremoniemeesterschap, bruiloften plannen het allerleukst om te doen. Samen met jullie inbreng kan ik jullie een onvergetelijke bruiloft bezorgen. Met mijn meer dan 10 jaar ervaring in de dienstverlening, gecombineerd met een Social Work diploma weet ik me goed in te kunnen leven in iemand. Hierbij probeer ik altijd een zo passend mogelijke invulling te kunnen geven aan de wensen van het bruidspaar, jullie dus! 

Wat ik daar mee doe? In dit geval: jullie als aanstaand bruidspaar helpen! Het is namelijk net zo belangrijk dat ik me kan inleven in jullie stijl, mening en uiteindelijk jullie droombruiloft, als dat het tussen ons zou moeten klikken.

Ik vind het belangrijk een goede band met jullie op te bouwen dat niet alleen ervoor zorgt dat jullie mij vertrouwen, maar ook dat het veilig voelt jullie meningen en ideeën te kunnen delen.

 

Van daaruit hoop ik dat we samen de perfecte bruiloft voor jullie kunnen realiseren. Ik ben namelijk niet degene die bepaalt hoe jullie bruiloft eruit gaat zien: dat doen jullie zelf. Maar met mijn expertise (afgeronde vakopleiding bij Weddingplanners Internationals), ervaringen en contact met leveranciers kan ik jullie wel een eind op weg helpen. Een bruiloft plannen is namelijk heel erg leuk, maar er komt veel meer bij kijken dan dat je in eerste instantie zou denken.

 

Verder houd ik me graag bezig met fotografie, organiseer ik graag leuke uitjes, woon ik samen met mijn lieve vriend, word ik blij van mijn vrienden en vriendinnen en kan ik genieten van lekker eten. Kortom: ik ben een gezelligheidsdier en geniet van de mensen om mij heen.

WIE BEN IK?

DH8A2386.jpg