top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverKelly

Wedding-work in progress!


Het trouwseizoen is alweer in volle gang en ook ik ben nog steeds een gelukkig bezig bijtje.

Met Trouwkriebels heb ik weer een nieuwe opdracht op zak als ceremoniemeester voor een stel waarvan ik de aanstaande bruidegom nog ken van mijn stageperiode op Curaçao. Hoe leuk dat ze mij hebben gevraagd?! Ik voel me vereerd en heb nu al echt mega veel zin in de bruiloft van dit prachtige aanstaande bruidspaar!

Ook heb ik onlangs een geweldig leuke middag gehad in Amsterdam. Een paar maanden terug kreeg ik een uitnodiging via LinkedIn om de 'Say YES! Wedding Special' bij te mogen wonen bij het Sofitel Legend The Grand Hotel. Omdat dit hotel tevens een trouwlocatie is, werd er bij dit evenement gebruik gemaakt om de mogelijkheden te laten zien om daar te kunnen trouwen. Ik ging er vanuit dat er heel wat ondernemers uit de trouwbranche zouden komen en dat dit een goede kans voor mij zou zijn om te netwerken, dus uiteraard heb ik deze uitnodiging met beide handen aangegrepen.

Omdat ik niet zo'n ster ben om te rijden door de drukte van Amsterdam ben ik vroeg vertrokken vanuit huis om zeker te zijn dat ik op tijd aan zou komen bij het hotel.

Nou, dat was gelukt. Sterker nog, ik was de eerste. Mijn auto werd heel decadent voor me weggereden en ergens anders geparkeerd. Ik voelde me net de koningin. Toen ik binnen kwam in dit prachtige hotel werd ik naar boven begeleid en werd ik hartelijk ontvangen door Jori, degene die dit evenement mede georganiseerd heeft. Ik kreeg een kopje thee en er stond heel veel lekkers (altijd een goede binnenkomer natuurlijk, haha!).

Ik was al stom verbaasd dat ik de eerste was, maar nog verbaasder werd ik toen ik te horen kreeg dat er maar 15(!) weddingplanners uitgenodigd waren. Ik voelde me dus onwijs vereerd dat ik een uitnodiging had gekregen, en vond het ontzettend leuk om eindelijk een gezicht bij de naam van de weddingplanners te zien en zo lekker gezellig te kunnen netwerken.

Nadat de rest gearriveerd was, werden we uitgenodigd om mee te gaan naar de prachtige boot die ons zou meenemen over de grachten, onder het genot van een overheerlijke, superdeluxe high tea. Alles was tot in de puntjes geregeld en we werden allemaal onwijs in de watten gelegd.

Na dit leuke uitje kwamen we terug in het hotel en kregen we een rondleiding. Toen we in de bruidssuite aankwamen werd ik nogal verleid door het bed, en wilde ik daar niet meer weg. Wat een prachtige kamer, ik zou er met gemak een week kunnen slapen. Of meer. Gewoon voor altijd. Ik noem maar wat.

Helaas werden we uit onze droom geholpen toen we toch echt de kamer uit moesten. Maar lang getreurd konden we niet blijven, want na de rondleiding werden we ontvangen bij de borrel met een glas champagne en (ja, alweer) luxe hapjes onder begeleiding van prachtige pianomuziek van Jurgen van der Poel van de 'Good Mood Pianist'. En dan ook nog naar huis gaan met een fijne goodiebag: whaaaah.

We hebben een mooi beeld gekregen van deze trouwlocatie en er is veel mogelijk. Je zou denken dat het voor de gemiddelde twintiger of dertiger niet te betalen is, maar niets is minder waar. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt en hoewel dat met alles geldt, is ook hier dat van toepassing!

Ik ben heel dankbaar dat ik hier aanwezig mocht zijn en vond het een geweldig leuke en gezellige middag!

Helaas gaat het leven van een weddingplanner niet altijd over rozen. Ook al lijkt dat misschien zo, toch wil ik jullie ook de realiteit van het leven laten zien. Dat klinkt misschien zwaar, en in dit geval is het dan ook wel verdrietig. Het stel die mij hadden 'geboekt' als weddingplanner en die zou gaan trouwen in september heeft namelijk de moeilijke beslissing moeten nemen om uit elkaar te gaan.

Jammer voor mij, maar natuurlijk heel zwaar en verdrietig voor hun.

Ik heb getwijfeld om dit te moeten delen, maar ook dit hoort erbij en zo zien jullie ook dat het dus niet altijd rozengeur en maneschijn is!

Om wel nog positief te kunnen eindigen: het zonnetje schijnt en als we de weerberichten moeten geloven gaan we vanaf volgend weekend eindelijk de zomer in!

A.s. vrijdag heb ik weer iets leuks op de agenda, dus hou mijn instagram en facebook van Trouwkriebels in de smiezen!

Ik wens iedereen een mooi trouwseizoen, de bruidsparen een prachtige dag en de rest een hele fijne zomer!

Een blije groet van mij! X


43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page