top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverKelly

HAPPY NEW MARRY YEAR!


Man man man, de drukste periode van het jaar zit er weer op, en dat maakt dat ik ook eindelijk weer tijd heb voor een nieuwe blog!

Voor iedereen die dit leest: de beste wensen en een heel gelukkig, gezond en prachtig 2019 gewenst.

Alhoewel ik de website in deze tijd niet helemaal up to date heb kunnen houden, heb ik zelf niet stilgezeten. De afgelopen maanden is Trouwkriebels lekker in de weer geweest met nieuwe samenwerkingen (Sandy als trouwambtenaar en Jacob als fotograaf) en uiteraard met het plannen van twee bruiloften.

De eerste van die twee zit er dan ook alweer op. Afgelopen vrijdag, 28 december, zijn Charlotte en Marvin getrouwd. Wat een eer om ceremoniemeester te zijn van dit prachtige bruidspaar want wat een geweldig mooie dag was dit. Een bruiloft om niet snel te vergeten.

Charlotte kende ik al persoonlijk van mijn studie, dus toen ze mij vroeg als ceremoniemeester vond ik dat onwijs leuk!

De dag begon voor mij bij de trouwlocatie waar de ceremonie, het diner en het feest zou plaatsvinden. Dit alles bevond zich bij Brasserie Buitenhuis te Valkenburg. Een prachtige locatie en echt perfect voor een winterbruiloft. De vuurkorf stond bij binnenkomst al aan, de kaarsjes werden aangestoken en ook de warmtelampen werden in werking gezet.

Terwijl het bruidspaar bezig was met de fotoshoot, begon ik alles klaar te zetten voor de ceremonie, en heette ik de daggasten welkom. De warme winterjassen werden opgehangen, de corsages op de mooie outfits bevestigd en een kopje koffie werd aangeboden door de bediening van het Buitenhuis.

Toen was het moment daar: het bruidspaar kwam binnen en straalde gelijk al één en al liefde uit. Met een geweldig leuke en grappige trouwambtenaar was de ceremonie al één groot feest.

Na de ceremonie werd de taart aangesneden en opgegeten, en stond vervolgens de bus klaar voor de daggasten en de trouwauto voor het bruidspaar. Op naar de kerk in Katwijk, waar het bruidspaar nogmaals hun geloften mochten uitspreken.

De liturgieboekjes werden uitgedeeld door de kinderen van groep 6, de klas waar Charlotte juf van is. De kerkdienst was prachtig en emotioneel. Met een bijbehorend dansje zongen de kinderen ook nog een lied voor hun juf en haar man en steelden hiermee uiteraard de show.

Na de kerkdienst gingen we met zijn allen weer terug naar het Buitenhuis, waar het tijd was voor een borrel. Kort hierna werd de barbeque opgestookt en kon iedereen aan tafel voor het diner! Als verrassing nam het bruidspaar de daggasten na het eten nog mee voor een wel heel bijzonder ritje in een treintje die rondom het meer van Valkenburg reed. In de tussentijd hielp ik de bediening met opruimen en zorgde ervoor dat alles klaarstond voor het feest. De DJ had nog net niet een hele studio meegenomen, het zag er piekfijn uit.

Toen het bruidspaar en de daggasten terugkwamen, maakten we met de avondgasten en een deel van de daggasten een ereboog met sterretjes om het bruidspaar (nogmaals) te verwelkomen.

Het feest kon beginnen!

En een feest, dat was het. Het dak ging er bijna letterlijk af. Er werd zo hard gefeest dat het brandalarm zelfs tot 2 keer toe af ging. Het was alles erop en eraan. Het bruidsboeket werd in de lucht gegooid en gevangen door één van de zusjes van Charlotte, er werd nog wat vuurwerk afgestoken door de vrienden van Marvin, de DJ deelde lichtstaven uit, knalde confetti uit de lucht en zorgde voor genoeg special effects om het feest compleet te maken.

Zo ging dit ongeveer tot 00:30 uur door en vertrok het bruidspaar, samen met de daggasten die nog een bedankje kregen, weer naar huis.

Wat een dag!

Moe maar gelukkig stapte ik om 01:15 uur de auto in en was ik de hele rit nog aan het nagenieten van deze prachtige dag.

Lieve Charlotte en Marvin, ik wens jullie ook via deze weg al het geluk toe!

Ook de fotografen van Lumi fotografie wil ik bedanken voor de fijne samenwerking!

Bekijk mijn eigen en de prachtige foto's van Rianne en Linsey onderaan deze blog!

En nu? Op naar de bruiloft van Manon en Jeroen op 19 januari!

LIEFS.

Mede mogelijk gemaakt door:

Locatie Brasserie Buitenhuis

Rianne en Linsey van Lumi fotografie

Dennis de Groot, DJ van Entertain It!

Prachtbloemen (bruidsboeket en decoratie)

Lekkers van Naomi (bruidstaart)

Brouwer Tours

Oude Kerk (Katwijk)

Ballonnenkoerier (Katwijk aan Zee)


49 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page