top of page

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Adviesgesprek: jullie weten nog niet zo goed waar te beginnen, of jullie überhaupt wel of geen weddingplanner willen inschakelen bij het plannen van jullie bruiloft, oftewel: jullie kunnen wel wat hulp en advies gebruiken!

Weddingplanner: bruiloft geregeld van A tot Z.

Ceremoniemeester: graag zelf de bruiloft regelen, maar geen geschikte kandidaat kunnen vinden voor een ceremoniemeester? Of geen vriend(in)/familielid daarmee willen belasten en diegene juist het willen laten meemaken als gast? Wat ook een optie is; dat wanneer jullie toch graag de eer van deze mooie rol aan een bekende toe willen vertrouwen, maar toch professionaliteit willen terugzien kan er uiteraard ook gekeken worden naar een middenweg hierin. Bijna alles is mogelijk, dus hier kunnen we ook zeker over brainstormen.  

Styling van de bruiloft: door middel van de juiste leveranciers kunnen wij er samen voor zorgen dat dit een bruiloft wordt die niet snel vergeten wordt door de creativiteit van professionals!

Service op maat: komen jullie er niet helemaal uit qua budget, of vinden jullie het moeilijk om een draaiboek op te stellen? Wat het ook is, bij elk aspect van de bruiloft kan ik jullie service op maat bieden. Willen jullie bijvoorbeeld alleen een overzichtelijke en duidelijke planning? Dat kan!

DH8A2530.jpg
bottom of page