top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverKelly

Waarom Trouwkriebels als weddingplanner en ceremoniemeester?


Waarom zou je kiezen voor een weddingplanner of ceremoniemeester, of sterker nog: waarom zou je kiezen voor MIJ als jullie 'personal wedding assistant'?

Een weddingplanner neemt in eerste instantie veel taken op zich om jullie, het bruidspaar, zoveel mogelijk uit handen te nemen tijdens het plannen en voorbereiden en vooral om ervoor te zorgen dat jullie bruiloft op de dag zelf vlekkeloos zal verlopen. Want dat is het belangrijkst; dat jullie je op je gemak voelen en zonder enige vorm van stress jullie mooiste dag van jullie leven kunnen ervaren op de manier zoals jullie dat voor je zien. Aan mij de taak om hier een (groot) steentje aan bij te dragen.

Om aan te geven wat de voordelen zijn en wat ik als weddingplanner of ceremoniemeester zoal doe, hieronder een paar voorbeelden.

  • Professionaliteit Natuurlijk ga je ervan uit dat een weddingplanner of ceremoniemeester genoeg ervaring heeft. En/of natuurlijk heel goed is met plannen en organiseren. Nou zit dat plannen en organiseren bij mij wel goed, want ik ben pietje precies en zeer perfectionistisch, wat zeker nodig is bij het plannen van een bruiloft! Ook heb ik een opleiding gedaan bij Weddingplanners Internationals, dus ook de papieren heb ik op zak. Zo weten jullie in ieder geval dat de bruiloft in goede handen is, en ik er met aandacht, zorg, precisie en plezier aan zal werken.

  • Samenwerkingen met leveranciers Connecties, connecties. Daar moet je het tegenwoordig veel van hebben. En laat ik ook dat nou net bezitten. Ik ben nog steeds zoekende naar zoveel mogelijk leveranciers om jullie te laten zien wat de mogelijkheden zijn. Maar gelukkig bestaat er ook nog zoiets als internet en is de meest passende leverancier voor jullie bruiloft zo gevonden!

  • Een familielied/goede vriend(in) ontzien van stress Vaak wordt er een goede vriend, vriendin of familielid gevraagd om ceremoniemeester te zijn op de bruiloft. Dat is natuurlijk een hele eer, maar bezorgt de persoon in kwestie uiteindelijk toch meer stress dan ze eigenlijk van tevoren hadden gedacht. Daarbij is diegene dan meer bezig met het plannen en het op orde houden van de dag en planning, dan dat hij/zij écht kan genieten van de bruiloft. En juist diegene wil je er waarschijnlijk wel helemaal bij hebben!

  • Geen zorgen / no stress Doordat ik, in overleg met jullie, veel of een aantal taken van jullie uit handen zal nemen, zal dat jullie veel zorgen besparen. Trouwen hoort als iets moois en speciaals te zijn, dus de weg naar de bruiloft toe zouden jullie zo zorgeloos mogelijk moeten kunnen bewandelen!

  • Je hoeft geen organisatiewonder te zijn Tsja.. Sommigen hebben het nou eenmaal in zich, de ander totaal niet. Als je geen organisatiewonder bent of moeite hebt met plannen, lichtelijk chaotisch bent of in het normale leven zonder bruiloft in het vooruitzicht het al redelijk druk hebt, is een weddingplanner of ceremoniemeester al een hele uitkomst. Jij hoeft niet degene te zijn die alles plant en je al overvolle agenda niet nog voller en onoverzichtelijker hoeft te maken. Daar ben ik voor! Dan blijft er ook genoeg tijd over om op zoek te gaan naar dé perfecte jurk en schoenen.. Do I need to say more?

Eigenlijk regelt een weddingplanner dus zo'n beetje alles voor de bruiloft, en is het echt geen overbodige luxe! Uiteraard n.a.v. jullie wensen en ideeën probeer ik daarin zoveel mogelijk voor jullie te betekenen.

Sommige weddingplanners bieden alleen een totaalpakket aan, wat betekent dat ze de gehele bruiloft van A tot Z regelen. Dus het regelen van de leveranciers, de trouwlocatie, de fotograaf, etc. Dit is bij mij ook mogelijk, maar ik pas me graag aan aan de wensen van het bruidspaar, jullie dus, en dat is dat ik het zo flexibel mogelijk voor jullie wil maken en jullie vooral niets wil verplichten tot het afnemen van bepaalde diensten. Jullie kunnen helemaal zelf bepalen wat je uit handen geeft. Dus als jullie zelf al iets geregeld hebben, bijvoorbeeld een trouwlocatie of bakker voor de bruidstaart, en jullie willen dat ik de rest van de taken op mij neem of organiseer is dat ook helemaal prima.

Wat ook mogelijk is, is dat jullie mij alleen 'aannemen' als ceremoniemeester. Dus het aanspreekpunt, de gastvrouw en degene die zorgt dat alles volgens plan en schema loopt. Dat doe ik dan volgens een (door jullie of door ons samen) opgesteld draaiboek. Hierin staat alles wat er op die dag gaat gebeuren met tijd, plaats en de persoon die dit uitvoert.

Een kennismakingsgesprek is bij mij altijd vrijblijvend, dus schroom niet om een afspraak te maken om elkaar te ontmoeten, beter te leren kennen en misschien wel uiteindelijk om met elkaar samen te werken!

Lieve groet,

Kelly

Trouwkriebels


86 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page