top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverKelly

Lente & liefde


De lente heeft alweer een maand geleden haar intrede gemaakt. En dat heeft ze laten weten. Wat hebben we nu al mogen en kunnen genieten van de zonovergoten dagen met temperaturen waar je U tegen zegt. Op dat soort dagen prijs ik mezelf extra gelukkig met zo'n heerlijke tuin waarin ik echt even dat stukje vakantiegevoel kan opdoen. Vooral op de momenten dat het strand net even teveel 'gedoe' is, je geen zin hebt in files of gewoon even lekker thuis wilt blijven.

Op 2 mei was het iets minder warm en zonnig, maar stapte ik wel mijn autootje in om een kleine reis af te leggen naar Renesse. Hier zou ik het aanstaand bruidspaar voor het eerst gaan ontmoeten voor een kennismaking, bespreking van het draaiboek en het proef dineren van de door hun zelf-ingekochte en verse producten die ze gaan gebruiken voor de bruiloft.

Ik maakte hier gelijk kennis met de prachtige locatie op Slot Moermond. Ik begreep meteen dat deze locatie wordt gebruikt als trouwlocatie. Het voelt nu al als een eer dat ik hier mag fungeren als ceremoniemeester in het weekend van 26 en 27 mei, dat nu toch wel opeens heel dichtbij komt...

Want als we het dan toch hebben over lentekriebels, waarom dan niet over trouwkriebels? Nou.. die krijg je hier wel als je rondloopt in deze mooie en groene omgeving.

Na de kennismaking met Terry en Arno, het aanstaand bruidspaar, kreeg ik een rondleiding door het karakteristieke Slot, welke ze gebruiken voor zowel de ceremonie, als voor het diner en het feest.

Zoals ik eerder al zei, zal ik dus het gehele weekend van 26 en 27 mei aanwezig zijn als ceremoniemeester. Maar wat er nog even achteraan geplakt wordt, is dat ik ook nog ben gevraagd om voor een goede vriend van het aanstaand bruidspaar die de 27e aansluitend zijn 75e verjaardag op diezelfde locatie viert, te blijven als 'host'. Dit zal uiteraard na de bruiloft plaatsvinden om vervolgens alles om te zetten voor een groot diner. Ik voel me vereerd dat ik hier ook voor gevraagd ben. Ik ben dus dat hele weekend onder de pannen op die prachtige locatie!

Naast de voorbereidingen voor deze aankomende bruiloft hou ik me ook bezig met het andere aanstaande bruidspaar voor wie ik ook als ceremoniemeester zal fungeren in mei 2019. In april ben ik met Dayenne, aanstaande bruid mee geweest naar Waterland, ja, diezelfde prachtige locatie als waar ik aanwezig was als weddingplanner voor Eva & Björn. Hier werd een soort 'open avond' georganiseerd waar je hapjes kon proeven, bruidstaarten kon bekijken en ook proeven, bruidskapsels kon laten uitproberen, en verschillende soorten Prosecco, Cava en champagne kon proeven. Goh, wat een vervelende baan en wat naar dat ik mee mocht..

Waterland had dit weer onwijs knap aangepakt met een man en vrouw die ons, verkleed en wel, verwelkomde als echte heer en vrouw der landgoed.

Bas, de aanstaande man van Dayenne, werkt daar en was dan ook op diezelfde avond druk in de weer om alle gasten het naar hun zin te maken en ze te voorzien van informatie.

Doordat het zo prachtig was aangekleed door alle bloemen, verlichting en andere decoratie waanden wij ons echt weer even in een sprookje. Het was een fijne en gezellige avond!

Verder heb ik ook nog een mooie advertentie in een trouweditie van het Haarlemmermeerse Dagblad laten zetten, dus stil zit ik zeker niet.

Behalve vandaag.. Mochten jullie me zoeken; op deze sporadische vrije dag lig ik in de tuin, met een boek en zal ik niets anders doen dan me insmeren, water te drinken en te lezen!

Een fijne zonnige dag gewenst allen!

Lieve groet.


55 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page