top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverKelly

Happy Valentine! <3


Tsja.. als we het hebben over de liefde, kan Valentijnsdag natuurlijk niet ontbreken.

Ik heb hier trouwens inmiddels al een tijdje niets meer van me laten horen. De afgelopen maanden heb ik me vooral bezig gehouden met een nieuw avontuur. Ik ben 'grond stewardess' in wording, dus de laatste tijd bestond mijn leven even alleen uit solliciteren en als 'groentje' indruk proberen te maken op de luchtvaart. De afgelopen twee weken heb ik een training gevolgd, samen met een onwijs leuke en gezellige groep! Gisteren hebben we dan ook te horen gekregen dat we allemaal geslaagd zijn, en worden we vanaf vandaag al officieel ingewerkt als 'gate agent'!

Maar tussen deze andere bedrijven door, heb ik natuurlijk nog een ander leuk bedrijf waar ik me maar al te graag mee bezig hou. Mijn eigen bedrijf! Want waar waren we gebleven.. O, ja. Valentijn.

Valentijnsdag vond ik van jongs af aan al super spannend. Als basisschool-gup stuurde ik mijn 'geheime liefde' altijd al van alles. Van kaartjes tot rozen tot cadeautjes. Ik vond het helemaal geweldig. Het was natuurlijk extra leuk als je dan ook nog eens wat terug kreeg!

Op de middelbare school bleek de druk van iets sturen en krijgen nog veel groter. Hele bossen rozen werden er gegeven en gekregen, uiteraard vooral van en voor vriendinnen.

Gelukkig zijn de verwachtingen inmiddels wat bijgesteld en heb ik er de afgelopen nacht niet minder om geslapen.

Wat wel weer heel spannend is, is dat ik het laatste weekend van mei mijn volgende opdracht zal gaan uitvoeren! Dit keer als ceremoniemeester. Ik moet er wel een stukje voor rijden, want het is in Renesse, Zeeland. Maar volgens mij is de locatie het meer dan waard. Ik heb wat foto's van Google geplukt, dan kunnen jullie zelf kijken naar het sprookjesachtige Slot Moermond. Het is de bedoeling dat ik daar 2 dagen als ceremoniemeester aanwezig ben. Ik zal daar dan ook overnachten, spannend maar heel gaaf!

Verder ben ik geïnterviewd door Elaine, een toekomstige collega, die in het kader van Valentijn wel iets meer wilde weten over mijn uitvoering als weddingplanner. Ik vind het dan ook leuk haar website even te noemen waarop dit interview te vinden is!

Bekijk deze hier:

Happy Valentine's Day!


117 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page