top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverKelly

Styled wedding shoot meets beautiful couple, professional photographers & weddingplanner


Een tijdje terug kreeg ik via theperfectwedding.com een berichtje van Agata Szerlag, een Poolse bruidsfotografe die momenteel in Oostenrijk woont. Of ik als weddingplanner met haar en haar collega Maryla Fossen een samenwerking wilde starten om een styled wedding shoot te organiseren. Zo zouden zij hun portfolio kunnen uitbreiden en mag ik hun foto's gebruiken voor mijn website, Facebook en andere social media gebeuren! Dit leek mij natuurlijk hartstikke leuk, niet alleen om mijn contacten uit te breiden maar ook omdat zo'n shoot vaak prachtige trouwfoto's oplevert! Mijn opdracht was om op zoek te gaan naar een bruidspaar. Geen echte natuurlijk, maar wel twee knappe koppies die door konden als bruid en bruidegom. Het zou al helemaal goed uitkomen als ze in het thema bohemian zouden passen. Zo gezegd, zo gedaan. Een oproep op Facebook en ik kreeg gelijk al een aantal reacties. De uitkomst: een oud studiegenootje die ik ken van Hogeschool Leiden en haar vriend hadden wel interesse! En wat pasten zij perfect in de bohemian style. Nu alleen nog iemand vinden die als trouwambtenaar wilde fungeren. Dit was wat lastiger, aangezien de fotografen een wat oudere man hiervoor in gedachten hadden. Na een tijdje het te hebben geprobeerd via social media bleek ik over te moeten stappen op plan B: mijn eigen knappe vader! Die zag dit wel zitten. Agata en Maryla regelden de rest: de trouwjurk en het trouwpak werden op maat gemaakt en zelfs het bruidsboeket met bijbehorende bruidscorsages werden speciaal voor de shoot gemaakt! Op maandag 21 augustus was het zover. Met mijn vader en vriendlief stonden wij om 18:00 uur op de 'trouwlocatie', in Petten aan Zee. Even later kwamen de bruidsfotografen en het prachtige 'bruidspaar' Joyce en Elmar de duinen af lopen naar het strand waar wij stonden. Ze zagen er echt onwijs mooi uit en wat deden ze het goed op de foto's! Als volwaardige modellen hebben ze de shoot echt gerockt. Ook mijn lieve knappe vader was een geweldige trouwambtenaar en door de setting leek het bijna op een echte ceremonie! Laat ik nou net het geluk hebben om in het bezit te zijn van het prachtige eindresultaat! Super leuk om dit samen met de fotografen heb mogen bewerkstelligen! Kijk en geniet van de beelden 'achter de schermen' en het resultaat van de shoot!

Fotografen: Agata Szerlag & Maryla Fossen

Bruidsjurk: Iek's bohemian bruidsjurken

Bruidsmake-up: Amy's visagie

Pak van bruidegom: Roka Haarlem

Trouwkaarten: Le Chic Cards

Decoratie: Bladconfetti

Bruidsboeket: Alcmaria Flowers

Weddingplanner: Trouwkriebels

P.s. We staan nu ook met deze styled weddingshoot op dé trouwsite van Nederland!


136 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page