top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverKelly

6 weeks to go!


Na een tijdje radiostilte ben ik weer helemaal back in business! En nu komt het dan opeens wel heel dichtbij.. Nog precies 6 weken en dan is het zover: de bruiloft van Eva en Björn! Niet alleen voor hun, maar ook voor mij erg spannend. Maar wat heb ik zin in deze grote dag!

Sinds mijn eerste blog is er veel gebeurd. Ik ben er even tussenuit geweest met een weekendje Valencia, all by myself. Dat heeft mij veel goeds gedaan waardoor ik er weer met volle kracht tegenaan kan.

In de tussentijd heb ik samen met Eva, Björn en Yves (de ceremoniemeester) een proefrondje gereden om de fotoshoot qua timing proberen in te schatten. Begonnen vanaf het stadhuis in Haarlem reden we door Overveen en kwamen we bij de ruïne van Brederode, waar ik voor het eerst was. Wauw! Wat een onwijs mooi oud kasteel, gelegen in het groenrijke en prachtige Bloemendaal. Nadat we hier een tijdje op ons gemak waren om te bekijken wat de beste spots waren voor de foto's en om zelf ook nog even te genieten van deze mooie locatie, vervolgden wij onze weg naar eindpunt Waterland waar de receptie, diner en feest zal plaatsvinden op 28 juli a.s.

Hier zijn wij één afslag eerder gestopt, namelijk bij de buitenplaats Beeckestijn. Ook hier was ik nog nooit geweest, dus zo kom ik nog eens ergens! Ook dit is weer een plaatje om te zien. Deze locatie gebruiken wij 28 juli echter niet, maar hebben voor nu even van de gelegenheid gebruik gemaakt om een kopje koffie en thee te nuttigen mét een stukje, jawel, taart. Hier de calorieën weer even van afgelopen door een klein rondje rondom dit mooie landgoed.

Na deze leuke en nuttige dag hebben wij de volgende week daarna nog afgesproken om een tweede proefkapsel uit te proberen bij Eva, uitgevoerd door Manouk! Met tussendoor de nodige besprekingen over het draaiboek en decoratie, en dan zit ook deze dag er weer op.

Vanmorgen ben ik in mijn uppie op pad geweest om de Gravenzaal te bezichtigen, de zaal waarin Eva en Björn elkaar het ja-woord zullen geven. De Gravenzaal is te vinden in het stadhuis van Haarlem. Ook hier was ik voor het eerst, wat toch wel best genant is aangezien ik ben geboren in deze mooie stad. Ik had een afspraak met Ben, de hoofdbode. Deze vriendelijke man heeft mij rondgeleid en ook meteen even laten zien hoe het is om als bruid 'weggegeven' te worden door haar vader, waardoor hij mij heeft begeleid vanaf de trap naar beneden. Helemaal leuk.

Tot slot ben ik daarna nog even de stad in gegaan om op zoek te gaan naar (werk)schoenen voor dé dag. Normaal gesproken vind ik dit vreselijk omdat ik niet de makkelijkste ben en ik even niet goed wist wat voor schoenen ik dan precies zou moeten hebben, maar ik slaagde al snel bij Clarks. Even een investering, maar het zal het meer dan waard zijn!

Tot zover mijn update! Keep spreading the world!


192 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page