top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverKelly

Here we go!


Hallo lieve allemaal,

Welkom op mijn site en welkom bij mijn eerste blog-bericht! Op het moment van schrijven ben ik bijna zo ver om mijn allereerste website de lucht in te laten gaan. Spannend vind ik het wel, want wat vinden jullie er van? Als onervaren website-maker ben ik namelijk best een beetje trots met het resultaat, maar ik sta zeker open voor de beste tips & tricks!

Bijna een jaar geleden begon ik met mijn thuisstudie bij 'Weddingplanners International', een opleiding die me met veel plezier heeft laten inzien hoe ontzettend leuk het is om bruiloften te plannen. Inmiddels heb ik mijn certificaten op zak, en wacht ik alleen nog op het officiële diploma die ik krijg nadat ik mijn eerste bruiloft heb georganiseerd. Daar ben ik nu dan ook nog volop mee bezig, en wat vind ik het leuk! Op 28 juli a.s. is het zover, dus de voorbereidingen zijn in volle gang.

Naast deze bruiloft heb ik, hoe leuk, al een tweede opdracht binnen. En wel van één van mijn beste vriendinnen die gaat trouwen! Afgelopen weekend ben ik met haar en haar verloofde naar de Open Trouwlocatie Route geweest en hebben we drie locaties bekeken. We begonnen bij Orangerie Elswout, vervolgden de route daarna naar Kasteel Keukenhof en eindigden bij het Oude Slot in Heemstede. Hierover later meer!

130 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page